Σελίδες

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΖΟΥΜΕ...

Κρίμα που ξεχάστηκα και δεν πρόλαβα να υποβάλω δήλωση συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές,και είχα έτοιμο το κόμμα μου!-Δηλ. να ακριβολογώ, είχα έτοιμο μόνο το όνομά του! Πως θα ονομάζονταν;Ακούστε!

ΠΑ νελλήνια
ΠΑ ράταξη
ΡΙ   ζοσπαστικής
Α    ριστεράς

(βαρύγδουπο και εντυπωσιακό, έτσι;)

-Μα θα μου πείτε,κόμμα χωρίς πρόγραμμα,χωρίς ιδεολογία και προβεβλημένα στελέχη γίνεται;
-Για το αληθές πρόγραμμά του, και όχι μιά έκθεση ιδεών που παρουσιάζεται δήθεν ως πρόγραμμα, ξαναδιαβάστε τον τίτλο του, δηλ. τα αρχικά γράμματά του μόνο (καθέτως)!.Είναι νομίζω συγκρίσιμο με τα αντίστοιχα και άλλων κομμάτων που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας.
-Οσο για τους υποψήφιους που θα προβάλλεις και θα προσελκύσουν μαζικά ψηφοφόρους ¨πολίτες¨, τώρα, έ!---αρκεί να έχεις καλές σχέσεις με τον καλλιτεχνικό και αθλητικό κόσμο και με πρωταγωνιστές ριάλιτυ σόου.Θα συμπληρώσεις με καριερίστες και αρριβίστες και φιλόδοξους σωτήρες.Σε κάθε περίπτωση θα ποντάρεις στην γκλαμουριά,στην ανευθυνότητα και στην γενική δυσφορία του κόσμου,δηλ. θα διεκδικήσεις μέρος των ψήφων διαμαρτυρίας.
Τα υπόλοιπα είναι σπατάλη χρόνου,προσπάθειας και χρήματος,,,!
Κρίμα λοιπόν...


           Υστερόγραφον:
-Ηθελα στον τίτλο να συμπεριλαμβάνεται και ο όρος του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, αλλά με πρόλαβε και τον "πατεντάρισε¨" άλλος...Δεν πειράζει όμως, αρκεί που συμπίπτει το περιεχόμενο των δύο κομμάτων. -Αλλωστε, για μιά ιδεολογία ζούμε.!!!
                   
                     Kon Mar 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου