Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


  • ..................,
    Φοβάμαι πως με αυτές τις αντιλήψεις διαχειρίζονται τα κοινά  οι υπεύθυνοι (για την διαχείριση )πολιτικοί.Έτσι θα θριαμβολογούν αύριο για την επιτυχία τους να περισυλλέξουν 1 δις από αυτούς τους διαφυγόντες φόρους και να αποσιωπούν ότι άλλες οκτακόσιες επιχειρήσεις έφυγαν προς γειτονικές χώρες σε λιγότερο από ένα χρόνο και την απομείωση των καταθέσεων κατα άλλα 40 δις. οδηγώντας το λεωφορείο στο γκρεμό και χειροκροτούμενοι από τους επιβάτες.Προέχει υπό αυτές τις συνθήκες η καταπολέμηση της ύφεσης και αποεπένδυσης. Πολύ προσοχή,  η ποινικοποίηση της φοροδιαφυγής να μη καταλήξει σε ποινικοποίηση της επιχειρηματικότητας ή εκληφθεί σαν τέτοια..
    Προσωπικά με προβληματίζουν περισσότερο ειδήσεις που αναφέρονται στην πτώχευση και κλείσιμο επιχειρήσεων όπως ΠΕΤΖΕΤΑΚΗΣ ,ΜΕΛ κ.λ.π σε συνδυασμό με την αύξηση των ΑΕΠ Τουρκίας,FYROM,Βουλγαρίας στο ύψος της απομείωσης του δικού μας ΑΕΠ και όχι τι προβλέπει ο Ν,3943/11 άρθρα και παράγραφοι...
    Οι πολιτικοί πρέπει να έχουν κεντρική ιδέα στο μυαλό τους και διαμορφώνουν νέα πραγματικότητα, δεν είναι απλοί τμηματάρχες της διοίκησης να είναι αναγκασμένοι να εφαρμόζουν την κείμενη νομοθεσία.

    (ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ- 27/11/2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου