Σελίδες

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!


Με λύπη διαπιστώνεις ότι πολλοί "συμπατριώτες" θα πανηγύριζαν και στην περίπτωση εδαφικού ακρωτηριασμού της χώρας μας,αρκεί να υπήρχε πολιτική ζημιά για τους κυβερνώντες(Μητσοτάκη,σήμερα...)Αρκεί να την χρεωθεί ο πολιτικός μας αντίπαλος!
Kαι δεν είναι μόνο από τον χώρο της "Αριστεράς" αλλά και από τον ..."Πατριωτικό χώρο",που "σκέπτονται" έτσι...!


Έγινε το 1974,δεν το διαβάσαμε σωστά,τότε....Οι πρωταγωνιστές αυτές της εποχής μπορεί να έχουν αποδημήσει όλοι τους πια,αθώοι και ένοχοι,τα τετελεσμένα όμως μένουν!



Αφήστε το άλλο ατράνταχτο "επιχείρημα"με το οποίο σπεύδουν να συμπαραταχθούν με Ερντογάν,Τράμπ,Πούτιν στις πολιτικές τους στην περιοχή και ενάντια στα δικά μας εθνικά συμφέροντα:-Αυτοί καλά κάνουν και κοιτάνε τα συμφέροντά τους...οι δικοί μας"πουλημένοι" τί κάνουν!!!

Βέβαια δεν σκέπτονται ότι οι ηγέτες αυτοί μπορούν και εξυπηρετούν-αν έτσι πραγματικά εξυπηρετούνται- τα συμφέροντά τους γιατί ηγούνται μεγάλων χωρών....μπορούν και επιβάλλουν "λεόντειες" συμφωνίες,μπορούν και επιβάλλουν τα συμφέροντά τους,μπορούν και εμπορεύονται χώρες και λαούς...Πολλές φορές όμως η υπεράσπιση των Εθνικών συμφερόντων δεν είναι θέμα θέλησης μόνο αλλά και δυνατοτήτων!-Αυτό το...ξεχνούν σκόπιμα πολλοί!

Όσον αφορά ειδικότερα τον Κον Τράμπ,παραβλέπουν την φιλοτουρκική στάση του και εύχονται την επανεκλογή του προσβλέποντας ότι είναι αυτός που θα κατακρημνίσει το κατεστημένο,θα πολεμήσει τους κακούς Μπάνκστερς και θα σταματήσει την Παγκοσμιοποίηση!!!-Ναι...μή γελάτε,υπάρχουν και αυτοί!!!

Για τον Κον Πούτιν και την Ρωσία,οι μεν έχουν απεριόριστη ανοχή προσδοκώντας την εκπλήρωση των...προφητειών του Πατρο-Κοσμά και των λεγομένων του Γέροντα Παισίου και άλλων Αγίων,οι δε,από τα αριστερά αυτοί υποτίθεται,ότι δικαιολογημένα οι Ρώσοι ηγέτες τηρούν διαχρονικά ανθελληνική στάση εξ αιτίας του σταθερού προσανατολισμού μας προς την Δύση και τους Βορειοατλαντικούς θεσμούς,κλπ,κλπ....

Μήπως ήρθε η ώρα να ενηλικιωθούμε και να σοβαρευτούμε;;-Λέω μήπως,γιατί υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι γύρω μας και οι λύκοι ουρλιάζουν!-H υπεράσπιση της πατρίδας δεν είναι χρέος μόνο ενός Πρωθυπουργού αλλά όλων μας!-Και όχι μόνο με ένα όπλο στο χέρι, σε κάποια σύνορα, την ώρα της μάχης, αλλά με την επίδειξη υπευθυνότητας κάθε μέρα,κάθε στιγμή,σε κάθε λόγο μας,σε κάθε σχόλιό μας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κάποιοι ενδιαφέρονται και παρακολουθούν περισσότερο τις διαθέσεις του λαού από τον τυποποιημένο λόγο ενός Πρωθυπουργού....Και αυτοί είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στο να αποκωδικοποιούν τον ασυνάρτητο και ανεύθυνο πολλές φορές λόγο μας....





KON MAR
k-magazino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου